bondreal

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Thanks Samme. I had glossed right over the group method. I appreciate the assist. I will do my best to pay it forward.
  2. I was looking around at the tutorials and the examples and I did not see anything about how to access via the game object or some other object a collection of the added sprites. I am new to Phaser so I might have missed it. I also searched the forums but I did not see anything. However, if you all know where a thread is or how do to it I would really appreciate a nudge in the right direction.
  3. Hello, I was wondering if anyone else had trouble using the http server that is supposed to be installed with the phaser editor. I can absolutely install and configure another server, Node, IIS, apache, but I am evaluating the software for purchase so I wanted to use all of the features. When I click on the globe.. it generates a path with a random port and the url to the files but there is an exception. This is Microsoft windows 10, The error is element not found, and when I try to run from the configuration manager I get exception occurred running command and the following stack. Exception occurred executing command line. Cannot run program "C:\Users\bond_\Downloads\Phaser-Editor-1.4.0.PREVIEW.jre.win64\Phaser Editor\workspace\SoundS\WebContent\index.html" (in directory "C:\Users\bond_\Downloads\Phaser-Editor-1.4.0.PREVIEW.jre.win64\Phaser Editor\workspace\SoundS\WebContent"): CreateProcess error=193, %1 is not a valid Win32 application There is no stack output when running from F5. What configuration error am I making? Any ideas?