SolenRae

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Yes, changing the - with a / worked just fine, thank you. Wonder how I got that idea writing "conjunction", hehe.
  2. Well I don't know what I am doing wrong anymore, and its keeping me up at nights! So if you are a kind soul out there, please, please help me correct my erroneous ways Here is my index.html file: <!DOCTYPE html> <html> <head> <meta charset="utf-8" /> <title> Tutorial Endless Runner RPG </title> <script src="phaser.min.js" type="text-javascript"></script> <script src="boot.js" type="text-javascript"></script> <script src="preloader.js" type="text-javascript"></script> <script src="level001.js" type="text-javascript"></script> </head> <body> <script type="text-javascript"> window.onload = function () { var game = new Phaser.Game(800, 600, Phaser.AUTO, ''); game.state.add('Boot', Game.Boot); game.state.add('Preload', Game.Preloader); game.state.add('Level001', Game.Level001); game.state.start('Boot'); }; </script> </body> </html> The boot and preloader is pretty much empty, on create they boot the next game state. Which leads up to Level001, where I set the background color to some grey blueish color. However, when I run the application (index.html) through xampp, I get nothing, not a squat. The problem with nothing is that it doesn't even display any sort of errors, which I in-turn interpret as some sort of linker error, like a null pointer or what not that is just fine with running because if there is null send somewhere, it doesn't do anything to begin with. I've tried to move my files, changing the script src, I've tried rewrite my code, I followed guides, red others downfall, yet nothing so far has shed light upon the dank and gloomy code that I've written. I am all out of aces, yet the battle hasn't even begun. Please let me have a fighting chance in this havoc