polpol

AttachShader pixi.js error

Recommended Posts

Sometines I have TypeError: Failed to execute 'attachShader' on 'WebGLRenderingContext': parameter 2 is not of type 'WebGLShader' in pixi.js: 3936

(Ver 4.0.0). This appears few times in a week and I have no idea when and why. Same things can 100 times work and once not. Why this error appears at all and how can I fix or prevent this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This means you tried to compile a shader, it failed, then we tried to use it anyway. The `ERROR 0:5: '' : array size must be greater than zero.` part is the shader compilation error. Fix that and your error should go away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have the same problem. Updating to 4.0.3 didn't help. And I can't update to the latest version because have dependencies on Pixi 4.0.2-3. What to do with this bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dont know how many renderers react-pixi is creating. I need that info, please. How many canvases with webgl are on screen?

In SpriteRenderer constructor there's "TICK = 0" line, you can remove it and see if that helps.

Another thing: do you use Graphics with rectangles that are parallel to axises?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.