Sign in to follow this  
Alan

Sprite non rendering in IE

Recommended Posts

Hi guys, I'm having an issue with PIXI and IE11, my sprite are not rendering... I'm using like that

var texture   = new PIXI.Texture.fromImage(url);

            // Create three Sprite for each mask
            var sprite = [];
            for(var i =0;i<3;i++) {
                sprite[i]     = PIXI.Sprite.fromImage(url);

                sprite[i].width = app.screen.height;
                sprite[i].height = app.screen.height;

                // Add the sprite to the container           
                imageContainer.addChild(sprite[i]);

            }

I'm using PIXI v4, and based on the example from the website... I'm maybe missing something.

when I use a background colour it's showing, it's just not rendering the image. It's working on Chrome and Firefox.

Cheers !!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.