rvizcaino

Weird frame rate issue

Recommended Posts

Hi friends, since yesterday I have a weird issue with the framerate of my phaser game, the problem is that my game FPS go down to 40, and just yesterday it was at full 60, the issue definitely is not with my code, because I go to Game Mechanic Explorer and all the demos run also in 40FPS. I've tried my game in another computers and the framerate goes to 60 again. I need to solve this because this is my development machine. Thanks in advance.

 

PD: Sorry for my english, I speak spanish!

post-11547-0-92783200-1415731672.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

My guess is that it's GPU related. Either your GPU is now blacklisted and can't go into WebGL mode, or a driver regression. I recently have my nvidia driver update on my main PC and it took performance through the floor (across the board though, even in normal games on Steam) so i had to downgrade it.

 

Equally I find that Chrome extensions cause me performance grief, so I use Canary now for all testing with every single extension disabled. But if you're seeing the same in there and other browsers then I suspect it's almost certainly GPU related.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.