Sign in to follow this  
ozdy

Anybody with a Windows Phone?

Recommended Posts

So, I tried my luck on the Windows Phone market, by wrapping the HTML5 version of my game in a webview. I was barely able to hit 30fps on my Lumia 530, which is a low end device, so I thought that I'm successful :) However, I haven't tried any other device. If you have one, could you please test my game? Much appreciated - http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/aquatic-rescue/153fce08-de77-44ec-8138-2b0f3f1ae614 - you don't have to buy it, just use "try" - it has first 20 levels free.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I try to access it via the 520 (which is still on wp 8.0.10517.150) the store says "This app is not available for your device" and won't let me download.

Not saying that you should support OS revisions that old - it's just for the record that this happens ;-)

 

Apparently someone else is using the 630 for testing (it's not in the device pool right now), but I'll check it as soon as it is back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fatalfluff: I'd be happy to use a lower SDK, but not sure how it's possible. In 8.1 there are serious audio issues, like not being able to play music (I rely html5audio but that sometimes doesn't play at all or doesn't loop

 

@labrat.mobi: I use Web Audio for music and DirectX (wrapped with C# bindings SharpDX) for sound effects :) Many thanks for the video. Unfortunately, you experience the no music bug that many devices seem to have argh, will work on it :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had a chance to let it run on the 630 (current OS with all updates).

 

Tried a few levels, performance was good, no lags or anything that would impact user experience too much.

 

Ran into two little bugs:

 

- You use some sort of tiling sprite with a mask for certain things, like rock formations. There were some bright seams visible at the tiling edges. 

- There was no music (even though it was enabled). Sound fx were working (though I'm not sure if they were multichannel) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you guys, to all of you that had problems with no music, could you please try latest update - there is no tap to start screen now, I managed to play all audio externally from C#! I just pass messages to C# from webview to play/stop sound/music.

 

@fatalfluff, sadly I don't know why that happens, I use Haxe's polygon fill, and it doesn't give that fragmentation to any browser but iemobile :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.