Sign in to follow this  
-AAG-

[SOLVED]Client having issues testing games on their staging site

Recommended Posts

One of my clients is having issues testing my games on their staging site before moving them to their live website. They get the following error:

alexis_games.thumb.png.fba8e5c1524af542701f203280cdd14f.png

The game runs just fine from my service thou it wont move past the splash screen since it is site-locked.

aag.freevar.com/public/adventuretom/index.html 

At first the client thought it was the site-lock not allowing the staging site but that wasn't it. Any idea what could it be? I am on the last version of GameMaker: Studio 1.4 if that matters.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You might be on to something. i had this happen with a different client and all they did was have spaces be replaced with one of these _ and problem solved. I'll let the client know. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.