Sign in to follow this  
koogi

Electron vs Chrome

Recommended Posts

Hi, I have encounted something strange and I don't know how to fix it.

I have git cloned the examples page onto a local webserver and the plugin projection, 3D Camera spine layers works fine.

 

But when I try to reproduce it into my electron app, the layers start acting like this.

How can I fix this? I've tried everything, why does it work on the examples html page but not on my html page. thanks!

b.png

c.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.slant.co/topics/3520/versus/~electron_vs_nw-js_vs_sciter

https://hackernoon.com/why-i-prefer-nw-js-over-electron-2018-comparison-e60b7289752

Without debug log, anybody cant help yout for this.

here a boilerplate 
https://github.com/djmisterjon/nw-parcel-pixi
@ivan.popelyshev
If you have time to add to pixi wiki one day, i dont think i can, or i dont know how :)

Edited by jonforum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.