Sign in to follow this  
l8figure

Tint missed up in bobs

Recommended Posts

2 minutes ago, Milton said:

0xff is the same as 0x0000ff. It's both 255.

And both should be blue...

It becomes red..

Also i discovered that most colors are wrong as well, not just red and blue.

The only correct colors i can get is magenta and green.

Edited by l8figure

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, this is hilarious.

I tried this out of desperation:

actColor=`0x${color.hex[6]}${color.hex[7]}${color.hex[4]}${color.hex[5]}${color.hex[2]}${color.hex[3]}`

pixel.setTint(actColor)

it worked in every color!

Edited by l8figure

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, Milton said:

https://phaser.io/examples/v3/view/game-objects/blitter/bob-frame-object#

Works fine for me when tinting. Are you on an oldschool system? Like a VAX or some sort of mainframe :)

I just edited this example, and it still does it wrongly.

blitter.create(400, 0, frameHotdog).setTint(0x0000ff); makes it red.

I use 3.22 (not the latest), however the latest version 3.23 still has the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.