Jump to content

Recommended Posts

Hi,

I am using Phaser 2.9.2, The sound in my game works fine on all platforms and all browsers but safari...

I tried to debug using "Inspect" program that lets you open a console for safari on windows - there are no sound-related alerts or errors in the console.

I am using mp3 files, 128kb, which suppose to run just fine on all modern browsers...

I'll be very thankful for any ideas...

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hey Rich thanks for the reply,

I checked again and my game is using mp3 assets from the server which are also being used by other games I run.

With most other games there are no problems and the audio is working just fine on safari. There are just couple of games where I can't get the sound to work, even though it's the same assets, and the same basic code to play the audio...

The audio in these two games works on chrome and Firefox, and only fails on safari, with no error or warning message...

Any ideas?...

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...