Jump to content

Getting Started Issues


Don the chimera
 Share

Recommended Posts

Hello,

 

I am following the "Hello World" Instructions and am stuck at step 5 where I am supposed to be able to run a demo game in my web browser. I am using internet explorer Microsoft Edge now to do this and it is not loading anything; I arrive at a blank page. A window at the bottom tells me that ActiveX controls are blocked, and a box that I can click that says "Enable blocked content", but that seems to do nothing,

 

I copy the code provided in the Phaser instructions and paste it into the text editor I am using (Atom.io) and save into my Wamp64's www directory as index.html, just like the instructions say. When I open the index.html file in Edge I get this error when hitting F12: 

  1. HTML1300: Navigation occurred.
    index.html (1,1)
  2. SCRIPT5009: SCRIPT5009: 'Phaser' is not defined
    index.html (17,5)
  3. HTML1300: Navigation occurred.
    index.html (1,1)
  4. SCRIPT5009: SCRIPT5009: 'Phaser' is not defined
    index.html (17,5)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Edited by Don the chimera
Using Edge
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...